Programele de wellbeing sunt destinate companiilor care vor sa investeasca in bunastarea angajatilor lor.  Studiile recente arată că programele de well-being pentru angajați pot stimula satisfacția, munca în echipă, productivitatea, și chiar îmbunătăți profitabilitatea.

Plecând de la experiența noastră în dezvoltarea și livrarea programelor de training și teambuilding, am dezvoltat și programe de wellbeing care să răspundă noilor solicitări din partea partenerilor noștri.

Programele de Wellbeing pentru dezvoltarea personală a angajaților au durata de 2-4 ore și se pot desfășura atât la sediul companiei cât și în mediu mai non-formal, precum și în cadrul evenimentelor de team building.

Atelierea au obiective specifice ce vizează pe de o partea sănătatea mentală și emoțională a oamenilor, pe de altă parte, sunt activități de relaxare și conectare cu echipa. Avem resurse valoaroase pe care le punem al dispoziția companiilor care vor să creeze programe personalizate, online sau offline, care să susțină starea de bine a angajaților.

Câteva din cele mai solicitate programe de wellbeing pe care le oferim:

Managementul Energiei

Cu toții ne dorim să realizăm cât mai multe lucruri într-o zi, într-o lună, într-un an. Vrem să avem o viață plină, cu realizări personale și profesionale, ne dorim o viață cu sens. De ce resurse avem nevoie pentru a atinge succesul? Energia este cea mai importantă resursa a noastră! Nu timpul, nu banii, nu abilitățile!

În acest workshop vei învăța cum să iți crești energia personală pe cele patru niveluri: Energia fizică, Energia emoțională, Energia mentală și Energia spiritual. Energia se diminuează atât în condițiile în care este folosită în exces, cât și în condițiile în care nu este folosită la capacitate maximă. Trebuie să echilibrăm consumul de energie cu perioadele de refacere pentru a performa.

Growth Mindset

În Workshop-ul Growth Mindset participanții vor descoperi de tip de mentalitate au în prezent și cum pot face pași concreți pentru a dobândi un mindset de succes. Prin muncă și perseverență, prin autocunoaștere și dezvoltare personală, fiecare dintre noi poate deveni mai bun.

Workshop-ul este interactiv și practic, cu exemple concrete care să îi ajute pe participanți să adopte mai ușor flexibilitatea în viața lor personală și profesională. Principiile prezentate vor putea fi aplicate imediat. Prin dimanica de grup participanții vor vedea în mod clar diferite tipuri de mentalități și vor trage singuri concluziile cu pașii pe care îi au de urmat.

Comunicare Asertivă

Asertivitatea este cea mai eficientă modalitate de soluționare a problemelor interpersonale. Comunicarea directă, deschisă și sinceră permite recepționarea mesajelor fără blocaje și distorsiuni, ceea ce menține și îmbunătățește relațiile cu ceilalți. În acest workshop învățăm cum să comunicăm și să ne comportăm asertiv.

Asertivitatea reprezintă calea de mijloc între cele două comportamente extreme: pasivitatea și agresivitatea. Sentimentele, nevoile și dorințele noastre sunt la fel de importante ca ale celorlalți. Comunicarea asertivă presupune respect pentru părerea interlocutorului, indiferent dacă ești de acord sau nu cu ce spune el.

Stiluri de personalitate

Primul pas spre dezvoltarea personală și profesională este autocunoașterea și acceptarea de sine. În acest workshop participanții se vor descoperi într-o lumină nouă, vor înțelege ce puncte forte au și unde mai pot lucra pentru a-și transforma potențialul în performanță.

Folosim instrumente de identificare a stilului comportamental al fiecărui angajat (modelul DISC – chestionar), cu scopul ca aceștia să se înțeleagă mai bine pe ei și pe cei din jur. Facem o analiză a fiecărui stil și oferim soluții pentru o mai bună relaționare între colegi dar și o perspectivă mai largă asupra dezvoltării personale.

Personal Branding

În acest workshop vei înțelege ce este brandul personal și cum te ajută în carieră. Modul în care este văzută o persoană poate fi diferit de cum se percepe ea însăși și conștientizarea acestor diferențe te vor ajuta să te prezinți într-un mod mai asumat.

Vom lucra pe identificarea misiunii, valorilor și abilităților care te definesc ca specialist astfel încât să poți comunica mai bine cu ceilalți. Vei învață concret cum să comunici misiunea & valorile personale în companie/ comunitate, în public și în mediul online (Facebook, Linkeding, Instagram). Workshop-ul este 100% aplicat pe realitatea curentă și util tuturor celor care vor să aibă o imagine publică autentică și de impact.

Work & Life Balance

Un workshop de Time Management aplicat pentru identificarea și exersarea unor metode de gestionare a timpului și a activităților zilnice și săptămanale. Interiorizarea impactului pe care metodele de practică le au în gestionarea timpului ajută angajații să ia decizii optime pentru o mai mare eficiență atât profesională cât și personală.

Echilibrul între carieră și viața personală se poate obține și majoritatea oamenilor vor acționa atunci când devin conștienți de principiile care stau la baza stării de bine. În acest webinar vor descoperi ce înseamnă pentru ei Work-Life Balanceși și vor experimenta un spațiu sigur, de încredere și confort emoțional prin prezența unui coach empatic.

Cum să organizezi ședințe eficiente

Ședințele la locul de muncă sunt necesare pentru alinierea echipelor cu obiectivele companiei. Dar câte ședințe înseamnă prea multe? Și cum le poți eficientiza, dacă te afli în rolul de manager?

In workshop-ul Cum să organizezi ședințe eficiente vei învăța cum să pregătești agenda unei ședințe, cum să facilitezi discuțiile și de ce este important ca fiecare participant să fie implicat activ. Afli cei trei pași simpli de urmat și cele 5 roluri de asumat.

Reziliența – facem pace cu stresul

Majoritatea oamenilor, atunci când se gândesc la stres, îl asociată cu ceva rău. În special cu efectele lui negative asupra corpului, asupra minții și asupra emoțiilor noastre. Însă stresul nu este neapărat rău, ci necesar pentru a trăi.

Nu vom putea elimita toate sursele de stres din viața noastră și nici nu este de dorit. Însă ce putem face, și asta ne este de ajutor în toate aspectele vieții, este să ne creștem reziliența, capacitatea de a face față situațiilor provocatoare, tensionate, suprasolicitante.

Dezvoltarea empatiei la locul de muncă

Empatia este o abilitate esențială în locul de muncă, deoarece ne ajută să ne conectăm mai bine cu colegii noștri, să fim mai compasivi și să avem o relație mai bună cu clienții.

Dezvoltarea empatiei la locul de muncă nu este doar benefică pentru relațiile de lucru, ci și pentru bunăstarea ta personală. Empatia ne ajută să fim mai înțelegători, mai cooperanți și mai compasiuni, ceea ce contribuie la creșterea eficienței și a satisfacției la locul de muncă.