Munca în echipă devine din ce în ce mai provocatoare, când echipele sunt formate din oameni diferiți, cu vârste diferite și eventual din țări diferite.Un program de teambuilding îi va aduce împreună pe oameni și îi va conecta la valorile companiei.

Sunt acele activitati de team building care se desfasoara in interior, participantii lucrand in echipa pentru a rezolva anumite probleme, gasind solutii creative si ingenioase, dezvoltandu-si abilitatile de cooperare si colaborare.

Oferta noastra cuprinde multiple activitati de identificare a stilurilor comportamentale (model DISC ), time management, leadership, comunicare, creativitate, arta, jocuri de strategie si simulari de business.

Cele mai apreciate activități de team building indoor:

Funny Ads

Veti realiza un spot publicitar pentru un produs exustent/inexistent deocamdata pe piata (ex. pasta de dinti neagra, credit ipotecar pentru martieni etc.). Publicul tinta este unul surpriza. Se vor puncta imaginatia, puterea de convingere a spotului, precum si creativitatea in tehnica de filmare.

Cere oferta

Drumming Show

Workshop special in care veti fi energizati printr-o sesiune de percutie, ce va unifica echipa. Fiecare participant primeste cate un instrument (tobe africane, boomwakers sau bete), si devine parte integranta din marea orchestra. Pentru un impact si mai mare se poate combina cu un show de improvizatie.

Cere oferta

Team Master Chef

Cu ingredientele ingenioase puse la dispozitie de noi veti fi provocati sa realizati bucate delicioase care sa primeasca nota 10 din partea unui juriu gurmand. Veti pregati meniuri exotice sau neaose, cocktailuri speciale. Va veti prezenta produsele in cadrul unor standuri amenajate special pentru fiecare echipa

Cere oferta

Theater Show

Organizati in echipe, veti pune in scena piese de teatru cu subiecte clasice, rescrise in maniera proprie. Folosind  materialele primite de la traineri (materiale, trusa croitorie, peruci, truse machiaj). Veti crea costumele din materiale furnizate de traineri si veti desemna, in echipa, rolurile fiecarui membru care participa la activitate – regizor, scenarist, costumier, scenograf, sufleor. Spectacolele create vor fi jucate in fata colegilor.

Cere oferta

Team Work

Dezvoltarea echipei ca intreg, prin dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui participant in parte. Un training ce promite motivarea echipei, constientizarea avantajelor de a colabora si a lucra eficient cu colegii de munca. Ne vom dezvolta abilitatea de a gestiona timpul si resursele companiei astfel incat sa devenim o echipa de succes.

Cere oferta

Work & Life Balance

Un workshop de time management aplicat pentru identificarea si exersarea unor metode  de gestionare a timpului. Interiorizarea impactului pe care metodele de practica le au in gestionarea timpului ajuta angajatii sa ia decizii optime pentru o mai mare eficienta atat profesionala cat si personala.

Cere oferta