Munca în echipă devine din ce în ce mai provocatoare, când echipele sunt formate din oameni diferiți, cu vârste diferite și eventual din țări diferite.Un program de teambuilding îi va aduce împreună pe oameni și îi va conecta la valorile companiei.

Sunt acele activitati de team building care se desfasoara in interior, participantii lucrand in echipa pentru a rezolva anumite probleme, gasind solutii creative si ingenioase, dezvoltandu-si abilitatile de cooperare si colaborare.

Oferta noastra cuprinde multiple activitati de identificare a stilurilor comportamentale (model DISC ), time management, leadership, comunicare, creativitate, arta, jocuri de strategie si simulari de business.

Cele mai apreciate activități de team building indoor:

Funny Ads

Veti realiza un spot publicitar pentru un produs exustent/inexistent deocamdata pe piata (ex. pasta de dinti neagra, credit ipotecar pentru martieni etc.). Publicul tinta este unul surpriza. Se vor puncta imaginatia, puterea de convingere a spotului, precum si creativitatea in tehnica de filmare.

Drumming Show

Workshop special in care veti fi energizati printr-o sesiune de percutie, ce va unifica echipa. Fiecare participant primeste cate un instrument (tobe africane, boomwakers sau bete), si devine parte integranta din marea orchestra. Pentru un impact si mai mare se poate combina cu un show de improvizatie.

Team Master Chef

Cu ingredientele ingenioase puse la dispozitie de noi veti fi provocati sa realizati bucate delicioase care sa primeasca nota 10 din partea unui juriu gurmand. Veti pregati meniuri exotice sau neaose, cocktailuri speciale. Va veti prezenta produsele in cadrul unor standuri amenajate special pentru fiecare echipa

Theater Show

Organizati in echipe, veti pune in scena piese de teatru cu subiecte clasice, rescrise in maniera proprie. Folosind  materialele primite de la traineri (materiale, trusa croitorie, peruci, truse machiaj). Veti crea costumele din materiale furnizate de traineri si veti desemna, in echipa, rolurile fiecarui membru care participa la activitate – regizor, scenarist, costumier, scenograf, sufleor. Spectacolele create vor fi jucate in fata colegilor.

Team Work

Dezvoltarea echipei ca intreg, prin dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui participant in parte. Un training ce promite motivarea echipei, constientizarea avantajelor de a colabora si a lucra eficient cu colegii de munca. Ne vom dezvolta abilitatea de a gestiona timpul si resursele companiei astfel incat sa devenim o echipa de succes.

Work & Life Balance

Un workshop de time management aplicat pentru identificarea si exersarea unor metode  de gestionare a timpului. Interiorizarea impactului pe care metodele de practica le au in gestionarea timpului ajuta angajatii sa ia decizii optime pentru o mai mare eficienta atat profesionala cat si personala.

Mestesuguri Populare

Inspirata din dorinta de e redescoperi vechile obiceiuri si traditii romanesti, aceasta activitate are scopul de a initia participantii in trei mestesuguri populare creative si relaxante. Atelierul de pictura pe vase din lut , participantiilor li se pun la dispozitie toate materialele necesare (vase, vopseluri, pensule, borcane cu apa) cat si suportul din partea artistilor prin puterea exemplului sau al informatiilor, astfel, a picta devine foarte usor.
Atelierul roata olarului este realizat de un mester popular care initiaza participantii in transformarea pamantului in forme inedite.
Atelierul de modelaj in lut deschide o perspectiva asupra unei alte ramuri a artei – sculptura/modelajul.

Opera de Arta

Cele mai bune echipe sunt cele care colaboreaza prin impartasirea de teluri comune in a crea o capodopera. In “vederea de ansamblu” munca in echipa pune bazele crearii unei opere de arta colectiva.  Fara sa stie cum va arata imaginea finala, echipele trebuie sa lucreze impreuna pentru a asigura ca liniile se intalnesc si culorile se potrivesc.Imaginea “Opera de Arta” poate fi reprezentarea brand-ului companiei, tema conferintei, produsele, valorile, telurile sau o recreare a unei opera faimoase de arta. Dupa terminare fiecare panza este alaturata celorlalte, gata de marea dezvaluire. Opera terminata poate fi afisata cu mandrie la birou ca un reminder al muncii in echipa si rezultatelor ei.

Team Dance

Alcatuit din diverse stiluri (latino, standard, dansuri de grup, etc), acest atelier se poate sustine independent, in cadrul unui program de team building de scurta durata (4 – 6 ore), sau integrat intr-un program de 2-3 zile, alaturi de alte activitati specifice: jocuri indoor, workshop-uri tematice, jocuri outdoor, activitati cu adrenalina. Este realizat din trei etape: Etapa I – Se vor invata pasii de baza dintr-un dans (de exemplu salsa), Etapa II – Fiecare echipa va crea o coregrafie proprie a unui dans ce va fi prenzentat in concursul final. Aceasta este etapa cea mai importanta din modulul de team building prin dans. Etapa III – Vom concura pe echipe, in cadrul unui concurs plin de surprize si de neprevazut.