Stiai ca energia optima pentru performanță exista atunci când ești: Energizat fizic, Conectat emoțional, Concentrat mental și Aliniat spiritual ?

În workshop-ul “Managementul Energiei” îți propunem o perspectivă diferită în ceea ce privește atingerea succesului personal si profesional– managementul energiei. Nu timpul, ci energia personală este cea mai importantă resursă a noastră!

Cu toții ne dorim să realizăm cât mai multe lucruri într-o zi, într-o lună, într-un an. Vrem să avem o viață plină, cu realizări personale și profesionale, ne dorim o viață cu sens. Dar ce facem pentru a realiza ceea ce ne propunem? De ce resurse avem nevoie pentru a atinge succesul?

Eu spun că energia este cea mai importantă resursa a noastră! Nu timpul, nu banii, nu abilitățile!

În acest workshop vei învăța cum să iți crești energia personală pe cele patru niveluri: Energia fizică, Energia emoțională, Energia mentală și Energia spiritual. Energia se diminuează atât în condițiile în care este folosită în exces, cât și în condițiile în care nu este folosită la capacitate maximă. Trebuie să echilibrăm consumul de energie cu perioadele de refacere pentru a performa

Beneficiile dacă participi la Workshop-ul Managementul Energiei:

  • Vei interioriza impactul pe care principiile de viață sănătoasă le au în gestionarea energiei personale.
  • Identifică DE CE –urile interioare, îți clarifici prioritățile, valorile și convingerile despre timp și viață în general. (exerciții practice)
  • Vei identifica modalitatea prin care să cresti nivelul energiei si sa accesezi starea de flux.
  • După workshop vei putea să ia decizii optime pentru o mai mare eficacitate atât profesională cât și personală.
  • Te vei simți mai aliniată cu , adoptând mai ușor obiceiuri care să susțină echilibrul viață – carieră

Durata webinarului : 90 / 120 minute

Număr de participanți: 10 – 100

Locație: online sau offline la sediul clientului

Metode de training – prezentare ppt (parte teoretica), interactiune cu participantii, brainstorming,  intrebari, break-room, exercitii individuale /de grup, etc.

Cere oferta personalizata

Alte workshop-uri și webinarii