Munca în echipă devine din ce în ce mai provocatoare, când echipele sunt formate din oameni diferiți, cu vârste diferite și eventual din țări diferite.Un program de teambuilding îi va aduce împreună pe oameni și îi va conecta la valorile companiei.

Organizațiile vor să obțină rezultate excepționale, să aibă angajați fericiți și împicați, să aibă echipe performate. Și pentru a obține aceste lucruri apelează frecvent la programe de training, coaching și teambuilding.

Noi la Vision Consulting, din 2004 dezvoltăm și implementăm programe de team building pentru sute de companii și zeci de mii de angajați din România și din străinătate. Avem în portofoliu peste 60 de activități de teambuilding, o echipă de peste 20 de facilitatori și contacte cu sute de locații și diverși furnizori.

Indiferent că dorești un program clasic sau unul atipic și personalizat, la noi vei găsi întotdeauna cele mai bune soluții. Suntem prompți, prietenoși, de încredere și 100 % profesioniști.

Sunt sute de studii din psihologia pozitivă care demostrează că angajații care se simt conectați social la locul de muncă, se străduiesc mai mult să-și îmbunătățească performanță și propriile completente. Managerii care încurajează membrii echipei să socializeze unii cu alții și le creeză contexte favorabile precum evenimente de training și teambuilding, cu atât echipele devin mai eficiente, oamenii sunt mai implicați și energici.

Alege unde vrei să mergi în teambuilding cu echipa ta și noi ne ocupăm de organizarea unui eveniment memorabil!

Team Building la Munte

Activitatile de teambuilding la munte prezinta avantajul ca se pot personaliza si adapta foarte mult pe specificul zonei de desfasurare, ca pot fi combinate din activitati de echipa sau de adventure, totul pentru atingerea obiectivelor stabilite.

Vezi detalii

Team Building la Mare

Pentru cei care doresc sa organizeze un program de team building la mare, Vision Consulting a pregatit o serie de activitati incitante si amuzante, jocuri de echipa si sporturi nautice.

Vezi detalii

Team Building in Delta

Loc binecuvantat si mirific, Delta Dunarii reprezinta un cadru ideal pentru desfasurarea programelor de team building. Expeditiile pe canale se potrivesc de minune cu realizarea unui documentar despre aceste tinuturi sau cu descoperirea obiceiurilor locale.

Vezi detalii

Team Building Urban

Programele de team building urban se pot desfasura in orasele cu trecut istoric, dar nu numai. Echipele vor descoperi orasul, istoria lui sau o comoara ascunsa intr-un loc special. Conceptul unui team building urban este provocator si interesant.

Vezi detalii

Team Building Indoor

Cand vremea nu este prietenoasa sau pur si simplu doriti o activitate de team building care se desfasoara in interior, noi avem cateva concepte si activitati care ajuta la
imbunatatirea lucrului in echipa.

Vezi detalii

Programe Wellbeing

Plecand de la experienta noastra in dezvoltarea si livrarea programelor de training si teambuilding, am dezvoltat si programe de wellbeing care sa raspunda noilor solicitari din partea clientilor.

Vezi detalii