Munca în echipă devine din ce în ce mai provocatoare, când echipele sunt formate din oameni diferiți, cu vârste diferite și eventual din țări diferite.Un program de teambuilding îi va aduce împreună pe oameni și îi va conecta la valorile companiei.

Organizațiile vor să obțină rezultate excepționale, să aibă angajați fericiți și împicați, să aibă echipe performate. Și pentru a obține aceste lucruri apelează frecvent la programe de training, coaching și teambuilding.

Noi la Vision Consulting, din 2004 dezvoltăm și implementăm programe de team building pentru sute de companii și zeci de mii de angajați din România și din străinătate. Avem în portofoliu peste 60 de activități de teambuilding, o echipă de peste 20 de facilitatori.

Indiferent că dorești un program clasic sau unul atipic și personalizat, la noi vei găsi întotdeauna cele mai bune soluții. Suntem prompți, prietenoși, de încredere și 100 % profesioniști.

Participarea la un program de teambuilding aduce numeroase beneficii pentru angajati și echipele lor.

  1. Consolidarea echipei: Un program de teambuilding oferă oportunitatea membrilor echipei să lucreze împreună într-un mediu diferit de cel de la locul de muncă. Activitățile și exercițiile de colaborare îi ajută să-și dezvolte relațiile și să-și consolideze legăturile. Acest lucru contribuie la crearea unui sentiment de camaraderie și încredere între membrii echipei.
  2. Îmbunătățirea comunicării: Programul de teambuilding facilitează comunicarea deschisă și eficientă între membrii echipei. Prin intermediul activităților de grup și a exercițiilor specifice, participanții învață să-și exprime ideile și opiniile, să asculte și să înțeleagă punctele de vedere ale celorlalți. Aceasta duce la o comunicare mai bună și mai eficientă în cadrul echipei.
  3. Dezvoltarea încrederii și a spiritului de echipă: Prin provocările și activitățile din cadrul programului de teambuilding, participanții se confruntă cu situații în care trebuie să-și depășească limitele personale și să se bazeze unii pe ceilalți. Aceasta contribuie la dezvoltarea încrederii reciproce și a spiritului de echipă. Ei învață să-și susțină colegii, să colaboreze și să se sprijine reciproc în vederea atingerii obiectivelor comune.
  4. Îmbunătățirea rezolvării problemelor și a luării deciziilor: Activitățile de teambuilding implică adesea rezolvarea problemelor și luarea deciziilor într-un mod colaborativ. Participanții învață să găsească soluții creative, să identifice și să analizeze diferite opțiuni și să ia decizii informate și echitabile în beneficiul întregii echipe. Aceste abilități sunt transferabile și pot fi aplicate în contextul muncii de zi cu zi.
  5. Stimularea creativității și inovației: Programul de teambuilding poate contribui la dezvoltarea creativității și a gândirii inovatoare în cadrul echipei. Prin exerciții și provocări care necesită abordări neconvenționale, participanții își pot îmbunătăți capacitatea de a găsi soluții inovatoare și de a-și îmbunătăți creativitatea în munca de echipă.
  6. Reducerea stresului și îmbunătățirea bunăstării: Programul de teambuilding poate fi o pauză plăcută de la rutina zilnică și de la stresul profesional.

Sunt sute de studii din psihologia pozitivă care demostrează că angajații care se simt conectați social la locul de muncă, se străduiesc mai mult să-și îmbunătățească performanță și propriile completente. Managerii care încurajează membrii echipei să socializeze unii cu alții și le creeză contexte favorabile precum evenimente de training și teambuilding, cu atât echipele devin mai eficiente, oamenii sunt mai implicați și energici.

Alege unde vrei să mergi în teambuilding cu echipa ta și noi ne ocupăm de organizarea unui eveniment memorabil!

Team Building la Munte

Activitatile de teambuilding la munte prezinta avantajul ca se pot personaliza si adapta foarte mult pe specificul zonei de desfasurare, ca pot fi combinate din activitati de echipa sau de adventure, totul pentru atingerea obiectivelor stabilite.

Team Building la Mare

Pentru cei care doresc sa organizeze un program de team building la mare, Vision Consulting a pregatit o serie de activitati incitante si amuzante, jocuri de echipa si sporturi nautice.

Team Building in Delta

Loc binecuvantat si mirific, Delta Dunarii reprezinta un cadru ideal pentru desfasurarea programelor de team building. Expeditiile pe canale se potrivesc de minune cu realizarea unui documentar despre aceste tinuturi sau cu descoperirea obiceiurilor locale.

Team Building Urban

Programele de team building urban se pot desfasura in orasele cu trecut istoric, dar nu numai. Echipele vor descoperi orasul, istoria lui sau o comoara ascunsa intr-un loc special. Conceptul unui team building urban este provocator si interesant.

Team Building Indoor

Cand vremea nu este prietenoasa sau pur si simplu doriti o activitate de team building care se desfasoara in interior, noi avem cateva concepte si activitati care ajuta la
imbunatatirea lucrului in echipa.

Programe Wellbeing

Plecand de la experienta noastra in dezvoltarea si livrarea programelor de training si teambuilding, am dezvoltat si programe de wellbeing care sa raspunda noilor solicitari din partea clientilor.