“Suntem mai curând niște ghinde, fiecare ghindă conținând în sine potențialul de a deveni un stejar magnific.

Avem nevoie de hrană, de încurajare și de lumină pentru a crește, dar stejarul este deja înăuntrul nostru. “

Sir John Whitmore

Coaching individual și de echipă pentru performanță

Coachingul este un proces de autocunoaștere și de transformare personală parcurs de o persoană sau de o echipă în parteneriat cu coach-ul în vederea atingerii unor obiective specifice. Coach-ul acompaniza clientul în explorarea, conștientizarea și creșterea gradului de responsabilizare pentru rezultatele pe care și le dorește.

Prin crearea unui spatiu de non-judecată, cu întrebări meșteșugite și ascultare empatica, omul sau echipa ajunge își pună în valoare întregul potențial, personal și profesional.

Coachii din echipa Vision Consulting sunt oameni cu experiență, pasiune, pregătire profesională și dezvoltare personală și spirituală.

În funcție de obiectiv și de nevoia de coaching (individual sau de echipă) stabilim împreună cea mai bună formă de colaborare.

Coaching Individual

Coaching individual este un parteneriat cu clientul într-un proces creativ, provocator de gândire pentru maximizarea potențialului. Coachingul este un demers de dezvoltare și conștientizare, urmărind îndeplinirea obiectivelor personale și profesionale. Liderii, managerii, antreprenorii care vor treacă la următorul nivel vor benefia din plin de serviciile de coaching pentru performanță pe care le oferim.

Coaching de Echipă

Coaching de echipă presupune parteneriatul într-un proces co-creativ și reflectiv cu o echipă, cu dinamica sa și relațiile dintre membri, într-un mod în care echipa este inspirată să își maximizeze abilitățile și potențialul, pentru a-și atinge scopul și obiectivele comune. Echipa ca întreg este clientul de coaching si obiectivele echipei vor deveni obiectivele atinse in programul de coaching.

Consultanță si Mentorat

Consultanța și mentoratul sunt servicii conexe prin care specialiștii noștri pot susține concret în îndeplinirea obiectivelor de business. Liderii care vor comunice mai bine, managerii care au nevoie de o strategie, vânzătorii care ar beneficia de expertiza unui expert în vânzări și negociere își pot găsi în echipa Vision Consulting un partener de încredere.