ECHIPELE PERFORMANTE DE VÂNZĂRI SUNT FORMATE DIN OAMENI PERFORMANȚI, CU INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ BUNĂ, CU UN MINDSET DE SUCCES, CU ATITUDINE PROACTIVĂ ȘI PERSUASIVI ÎN COMPORTAMENT ȘI COMUNICARE .

La Vision Consulting am dezvoltat programe de training și coaching pentru a susține angajații în procesul lor de dezvoltare personală și profesională.

Avem traineri cu pregătire psihologică solidă, empatici și inspirationali, astfel încât oamenii care participă la cursurile noastre simtă cu adevărat sunt înțeleși și susținuți.

Pentru îmbunătățirea abilitaților de Vânzăre și Negociere a angajaților dumneavoastră am creat programe de training interactive și eficiente. Peste 70% din timpul de training este dedicat aplicațiilor și jocurilor menite fixeze informația oferită în celelalte 30% de momente de prezentare a conceptelor.
Transformăm potențialul în performanță folosindu-ne de resursele pe care deja le aveți în companie, oameni buni care au nevoie de putină îndrumare, pregătire și motivare.
Suntem aici pentru ca, împreună cu dumneavoastră, alegem cea mai potrivită tematică de training pentru echipa pe care o aveți. Mai jos aveți cursurile dezvoltate și livrate cu succes către mii de profesionisti.

Cursuri de Vânzări și Negociere în afaceri

Curs Vanzări Esențiale

Dezvoltarea abilităților necesare pentru pregătirea, gestionarea și finalizarea cu succes a oricărei situații de vânzare.

Vezi detalii

Curs Vânzări Avansate

Înțelegerea modului de luare a deciziilor de către clienți, psihologia cumpărătorului și a vânzătorului în contextul economic de azi.

Vezi detalii

Vânzări la Telefon

Crearea unui stil eficient de vânzare prin telefon. Îmbunătățirea comunicării verbale și paraverbale, tehnici de vânzare.

Vezi detalii

Tehnici de Negociere

Dezvoltarea abilităților necesare pentru pregătirea, gestionarea și finalizarea cu succes a oricărei situații de negociere.

Vezi detalii

Intrebari frecvente

Tematica standard este gandita pentru 2 zile de curs. In funtie de nevoiele si dorintele dumneavoastra putem adapta intregul training astfel incat sa ne atingem obiectivele stabilite.
Ideal este ca trainingul sa se desfasoare cu minim 8 si maxim 12 cursanti pentru a putea lucra cat mai bine exercitiile propuse de trainer. Invatarea experientiala este cea care da plus valoare intregului program de training.
Training-ul se poate desfasura in orice locatie. La sediul clientului sau intr-un alt loc care sa permita buna desfasurare. In functie de training discutam impreuna cum trebuie sa fie sala de curs si caror criterii sa raspunda.

Tariful difera in functie de curs, durata cursului si numarul de participanti. In urma unei discutii si stabilirii agendei de lucru va putem face o oferta personalizata.

DA, toate trainingurile corporate sunt personalizate si adaptate echipei dumneavoastra. Atat tematica cat si jocurile si aplicatiilor vor fi specifice business-ul dumneavoastra astfel incat cursantii sa identifice situatiile delicate cu care se confrunta si sa invete sa le gestioneze eficient.
DA. La fiecare training cursantii vor primi un suport de curs pentru a pastra informatia la indemana. In plus, dupa 30 de zile de la curs stabilim o alta intalnire de 2-3 ore pentru a discuta situatiile cu care s-au confruntat cursantii si modul in care le-au abordat, ca rezultat a participarii la curs.

Solicita oferta personalizata!