ECHIPELE PERFORMANTE SUNT FORMATE DIN OAMENI PERFORMANȚI, CU INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ BUNĂ, CU UN MINDSET DE SUCCES, CU ATITUDINE PROACTIVĂ ȘI ASERTIVI ÎN COMPORTAMENT ȘI COMUNICARE.

La Vision Consulting am dezvoltat programe de training și coaching pentru a susține angajații în procesul lor de dezvoltare personală și profesională.

Avem traineri cu pregătire psihologică solidă, empatici și inspiraționali, astfel încât oamenii care participă la cursurile noastre simtă cu adevărat sunt înțeleși și susținuți.

Pentru îmbunătățirea abilitaților de comunicare și dezvoltarea personală a angajaților dumneavoastră am creat programe de training interactive și eficiente. Peste 70% din timpul de training este dedicat aplicațiilor și jocurilor menite fixeze informația oferită în celelalte 30% de momente de prezentare a conceptelor.
Transformăm potențialul în performanță folosindu-ne de resursele pe care deja le aveți în companie, oameni buni care au nevoie de putină îndrumare, pregătire și motivare.
Suntem aici pentru ca, împreună cu dumneavoastră, alegem cea mai potrivită tematică de training pentru echipa pe care o aveți. Mai jos aveți cursurile dezvoltate și livrate cu succes către mii de profesioniști.

Cursuri de Comunicare & Dezvoltare Personală:

Comunicare Eficientă

Identificarea stilurilor comportamentale, dezvoltarea unor abilitați excelente de comunicare și relaționare, ascultare activa si feedback. Munca în echipă devine mai plăcută prin comunicare asertivă.

Vezi detalii

Prezentari de Impact

Dezvoltarea abilităților de comunicare in grup si prezentare, astfel încât mesajul dorit ajungă cât mai captivant la public, iar atenția acestuia fie maximă pe toată durata prezentării. Curs de Public Speaking.

Vezi detalii

Customer
Care

Dezvoltarea abilitaților de comunicare empatica și relaționare cu clienții, pentru a putea oferi servicii de calitate. Oamenii din departamentele de suport și customer care vor crește gradul de satisfacție a clienților.

Vezi detalii

Comunicare Scrisă

Dezvoltarea abilităților de comunicare scrisă în mediul intern și extern, pentru a putea oferi servicii de calitate clienților și a avea o mai bună comunicare cu colegii. Comunicare eficientă prin email și chat.

Vezi detalii

Intrebari frecvente

Tematica standard este gândită pentru 2 zile de curs. In funcție de nevoile si dorințele dumneavoastră putem adapta intregul training astfel incât să ne atingem obiectivele stabilite.
Ideal este ca trainingul să se desfășoare cu minim 8 și maxim 12 cursanți pentru a putea lucra cât mai bine exercițiile propuse de trainer. Invățarea experiențială este cea care dă plus valoare întregului program de training.
Training-ul se poate desfășura în orice locație. La sediul clientului sau într-un alt loc care să permită buna desfășurare. In funcție de training discutăm împreună cum trebuie să fie sala de curs și căror criterii să răspundă.
Tariful diferă in funcție de curs, durata cursului și numărul de participanți. In urma unei discuții și stabilirii agendei de lucru vă putem face o oferta personalizată.
DA, toate trainingurile corporate sunt personalizate și adaptate echipei dumneavoastră. Atât tematica cât și jocurile și aplicațiile vor fi specifice business-ul dumneavoastră astfel incât cursanții să identifice situațiile delicate cu care se confruntă și să învețe să le gestioneze eficient.
DA. La fiecare training cursanții vor primi un suport de curs pentru a păstra informația la indemână. In plus, după 30 de zile de la curs stabilim o altă întalnire de 2-3 ore pentru a discuta situațiile cu care s-au confruntat cursanții și modul în care le-au abordat, ca rezultat al participării la curs.

Solicita oferta personalizata!