Pentru că ne dorim să oferim cele mai bune programe de training, ne asigurăm că trainerii noștri îndeplinesc cele 8 condiții esențiale pentru a fi un trainer de top.

Caracteristici esențiale ale unui Trainer de Top:

 1. Cunoștințe solide în domeniul lor: Un trainer bun trebuie să aibă o cunoaștere profundă și actualizată în domeniul în care activează. Aceasta include cunoașterea teoriei și practicilor relevante, precum și a ultimelor tendințe și descoperiri.
 2. Abilități de comunicare excelente: Un trainer bun trebuie să fie capabil să transmită informații complexe într-un mod clar și accesibil. Aceasta implică abilități eficiente de comunicare verbală și nonverbală, precum și capacitatea de a se adapta la nevoile și stilul de învățare al participanților.
 3. Empatie și înțelegere: Un trainer bun înțelege nevoile și experiențele diferite ale participanților și este empatic față de acestea. El poate crea un mediu de învățare sigur și stimulant, în care participanții se simt motivați și susținuți.
 4. Capacitatea de a motiva: Un trainer bun are abilitatea de a motiva participanții și de a-i inspira să își atingă potențialul maxim. El își poate încuraja cursanții să își asume responsabilitatea pentru propria învățare și să depună efortul necesar pentru a obține rezultatele dorite.
 5. Flexibilitate și adaptabilitate: Un trainer bun poate adapta programul și metodele de instruire în funcție de nevoile și cerințele participanților. El este flexibil și deschis la feedback, ajustându-și abordarea în funcție de cerințele individuale și de schimbările contextuale.
 6. Încredere și integritate: Un trainer bun inspiră încredere prin cunoștințele sale, experiența și conduita sa etică. El respectă confidențialitatea și confidențialitatea participanților și acționează în conformitate cu standardele profesionale și etice.
 7. Abilități de rezolvare a problemelor: Un trainer bun este capabil să identifice și să rezolve problemele care pot apărea în timpul procesului de instruire. El are abilități solide de rezolvare a problemelor și poate răspunde în mod eficient la întrebări și provocări neașteptate.
 8. Experiență și îmbunătățire continuă: Un trainer bun are experiență practică în domeniul său și se angajează în dezvoltarea profesională continuă. El își actualizează cunoștințele și abilitățile și își perfecționează constant abordarea de instruire.

Fiecare din trainerii si consultanții noștri au experiență de peste 15 ani de business, atât ca profesioniști de top în domeniul lor cât și ca antreprenori!

Echipa de Traineri & Consultanți

Daniela Irimia, senior trainer & coach

Background profesional: Experiență de peste 15 ani în business, marketing și vânzări, 9 ani de training, peste 5000 de ore de curs susținute atât online cât și offline.

Din 2009 este antreprenor și fondatoarea mai multor proiecte ce încurajează dezvoltarea personală și profesională. Din 2010 a început activitatea ca facilitator în programele de team building și training. În 2013 devine Business Partner in cadrul Vision Consulting.

Fondatoarea proiectului educațional și motivațional pentru femei – FemeiaIndependenta.ro și autoarea cărților de dezvoltare personală Femeia Independentă, Eliberează-te de stres, Cum să vorbești ca să fii înțeles

Educatie: Licențiată in Științe Economice și Management la Facultatea de Management și Marketing din cadrul Universitătii Româno-Americane din București. Trainer acreditat ANC, Certificată în folosirea instrumentelor NLP, Coach ICF

Training-uri livrate: Abilități de Comunicare, Comunicare Asertiva, Comunicare în Vânzări și la Telefon, Customer Care, Time Management, Abilitati Manageriale, Munca in Echipă, Gestionarea stresului in organizații, Team Building, Managementul Conflictelor.

Afla aici mai multe despre Daniela Irimia!

Eduard Varain, senior trainer & consultant

Background profesional: Eduard este trainer cu 14 ani de experiență în dezvoltarea și faciltarea cursurilor de vânzări și negociere în domenii precum telecomunicații, instruire și consultanță, auto, industria grea, investiții, servicii, media, distribuție farmaceutică și turism.

Eduard are peste 10 ani de experiență în vânzări B2B și în dezvoltarea afacerilor.

Certificări:

 • Facultatea de Studii Economice, Specialitatea Management.
 • Trainer certificat ANC
 • Business Coach

Training-uri urmate: Comunicare, Vânzări, Negociere, NLP Practitioner (Programare Neuro Lingvistică), Coaching, Inteligenţă Emoţională.

Arii de expertiză în training: Comunicare, Tehnici de Vânzări, Tehnici de Negociere, Management, Leadership, Time Management, Coaching

Mihai Mihalcea, trainer vânzări & coach

Background profesional: Și-a construit o carieră de peste 20 de ani în vânzări. A coordonat o echipă de peste 2000 de oameni, la nivel național, ca Director de Vânzări. Ca manager de vânzări a activat pe diverse trepte de management acumulând o vastă experiență in a lucra in echipe.

Pe baza curriculei John Maxwell Team a susținut nenumărate training-uri, grupe de Mastermind și sesiuni de coaching, individuale și de grup.

Educatie: Licențiat în Științe economice și Management Facultatea de Finanțe și contabilitate din cadrul Universitătii SPIRU HARET. Trainer acreditat ANC, Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM

Training-uri livrate: Tehnici de Vânzări, Managementul Vânzărilor, Comunicare în vânzări, Generare de Leaduri si vânzări în LinkedIn

Roxana Tudor, trainer comunicare & coach

Background profesional: Experiență de 12 ani în corporație, lucrând alături de executivi din toate ierarhiile, în mare parte pe zona de comunicare și self-marketing.

De peste 7 ani este coach de leadership feminin lucrând alături de femei, ghidându-le in autocunoaștere și leadership personal și susținându-le în a-și conduce viața sau business-ul în mod autentic.

Educație: Master în Marketing și Comunicare de Afaceri în cadrul Academiei de Studii Economice București. Trainer acreditat ANC, Diploma de Coach și Programare Neurolingvistica, Lean Six Sigma Specialist (project management).

Training-uri livrate: Comunicare executivă, Comunicare eficientă, Gestionarea Conflictelor, Cursuri de Autocunoaștere, Cursuri de Siguranță de Sine (Stimă, Iubire și Încredere in Sine).