Pentru că ne dorim să oferim cele mai bune programe de training, ne asigurăm că trainerii noștri îndeplinesc cele 8 condiții esențiale pentru a fi un trainer de top.

Caracteristici esențiale ale unui Trainer de Top:

  1. Cunoștințe solide în domeniul lor: Un trainer bun trebuie să aibă o cunoaștere profundă și actualizată în domeniul în care activează. Aceasta include cunoașterea teoriei și practicilor relevante, precum și a ultimelor tendințe și descoperiri.
  2. Abilități de comunicare excelente: Un trainer bun trebuie să fie capabil să transmită informații complexe într-un mod clar și accesibil. Aceasta implică abilități eficiente de comunicare verbală și nonverbală, precum și capacitatea de a se adapta la nevoile și stilul de învățare al participanților.
  3. Empatie și înțelegere: Un trainer bun înțelege nevoile și experiențele diferite ale participanților și este empatic față de acestea. El poate crea un mediu de învățare sigur și stimulant, în care participanții se simt motivați și susținuți.
  4. Capacitatea de a motiva: Un trainer bun are abilitatea de a motiva participanții și de a-i inspira să își atingă potențialul maxim. El își poate încuraja cursanții să își asume responsabilitatea pentru propria învățare și să depună efortul necesar pentru a obține rezultatele dorite.
  5. Flexibilitate și adaptabilitate: Un trainer bun poate adapta programul și metodele de instruire în funcție de nevoile și cerințele participanților. El este flexibil și deschis la feedback, ajustându-și abordarea în funcție de cerințele individuale și de schimbările contextuale.
  6. Încredere și integritate: Un trainer bun inspiră încredere prin cunoștințele sale, experiența și conduita sa etică. El respectă confidențialitatea și confidențialitatea participanților și acționează în conformitate cu standardele profesionale și etice.
  7. Abilități de rezolvare a problemelor: Un trainer bun este capabil să identifice și să rezolve problemele care pot apărea în timpul procesului de instruire. El are abilități solide de rezolvare a problemelor și poate răspunde în mod eficient la întrebări și provocări neașteptate.
  8. Experiență și îmbunătățire continuă: Un trainer bun are experiență practică în domeniul său și se angajează în dezvoltarea profesională continuă. El își actualizează cunoștințele și abilitățile și își perfecționează constant abordarea de instruire.

Fiecare din trainerii si consultanții noștri au experiență de peste 15 ani de business, atât ca profesioniști de top în domeniul lor cât și ca antreprenori!

Echipa de Traineri & Consultanți

Daniela Irimia, master trainer de comunicare, performance coach

Daniela Irimia, master trainer & coach

Background profesional: Experiență de peste 15 ani în business, marketing și vânzări, 10 ani de training, peste 5000 de ore de curs susținute atât online cât și offline.

Din 2009 este antreprenor și fondatoarea mai multor proiecte ce încurajează dezvoltarea personală și profesională. Din 2010 a început activitatea ca facilitator în programele de team building și training. În 2013 devine Business Partner in cadrul Vision Consulting.

Afla aici mai multe despre Daniela Irimia!

Eduard Varain, mastre trainer vanzari si leadership

Eduard Varain, master trainer & consultant

Background profesional: Eduard este trainer cu 15 ani de experiență în dezvoltarea și faciltarea cursurilor de vânzări și negociere în domenii precum telecomunicații, instruire și consultanță, auto, industria grea, investiții, servicii, media, distribuție farmaceutică și turism.

Eduard are peste 10 ani de experiență în vânzări B2B și în dezvoltarea afacerilor.

Arii de expertiză în training: Comunicare, Tehnici de Vânzări, Tehnici de Negociere, Management, Leadership, Time Management, Coaching

Stavre Geanini, managing partner, consultant de business

Geanini Stavre, manager, trainer & consultant

Background profesional: Experiență de peste 25 ani în business, management, vânzări și organizare de evenimente. Din 2004 este antreprenor și fondatorul Vision Consulting. A lucrat cu sute de companii, de la mici afaceri antreprenoriale până la multinaționale cu zeci de mii de angajați.

Susține dezvoltarea afacerilor prin servicii de consultanță și coaching, și prin intermediul echipei noastre de colaboratori, creează și organizează evenimente de teambuilding cu impact.

Roxana Tudor, trainer comunicare & coach

Roxana Tudor, trainer comunicare & coach

Background profesional: Experiență de 13 ani în corporație, lucrând alături de executivi din toate ierarhiile, în mare parte pe zona de comunicare și self-marketing.

De peste 8 ani este coach de leadership feminin lucrând alături de femei, ghidându-le in autocunoaștere și leadership personal și susținându-le în a-și conduce viața sau business-ul în mod autentic.

Arii de expertiză în training:  Comunicare executivă, Comunicare eficientă, Gestionarea Conflictelor, Munca in echipă, Leadership

Mihai Mihalcea, trainer vânzări & coach

Alina Toader, trainer & coach

Background profesional: Alina are o experiență de peste 18 ani în resurse umane (recrutare, performance management, learning and development), mare parte dintre acestia fiind petrecuti in domeniul IT. Este Coach certificat la nivel ACC de catre ICF (International Coaching Federation), master si trainer NLP si facilitator de programe de dezvoltare personală cu diverse certificari nationale si internationale.

Arii de expertiză în training: Comunicare, First Time Manager, Leadership, Stress Management, Work Life Balance, Time Management

Mihai Mihalcea, trainer vânzări & coach

Catrina Boata, trainer leadership & coach

Background profesional: Catrina are o experiență de peste 25 ani în Finance și Accounting, avand poziții de Finance Manager și Director financiar în companii precum NXP, Ernst& Young, XPO Logistics, TotalSoft. Este formator de peste 5 ani, consilier dezvoltare personală și coach certificat la nivel național. Ajută oamenii din organizații să își transforme potențialul în performanță, indiferent de poziția pe care o ocupă.

Arii de expertiză în training: First Time Manager, Leadership, Feadback și Validare, Work Life Balance, Time Management

Mihai Mihalcea, trainer vânzări & coach

Liliana Paduraru, coach & wellbeing coordinator

Background profesional: Liliana are experiență de 15 ani în lucrul cu oamenii. Parcursul ei profesional a inclus colaborări atât cu agenții de recrutare de prestigiu precum Gi Group, Barnett McCall, Adecco, cât și cu companii multinaționale din sfera IT&C. Din 2017 a devenit coach profesionist cu misiunea de a susține profesioniștii să-și găsească direcția potrivită atât în viață, dar și în carieră, în armonie cu aspirațiile, valorile personale și darurile unice.

Liliana crează și facilitatea programe de wellbeing precum: Managementul energiei, Growth Mindset, Managementul timpului, Gestionarea stresului, Echilibru viața personală/ viața profesională, Dezvoltarea empatiei la loculde muncă

Mihai Mihalcea, trainer vânzări & coach

Oana Yücel – Coach, Trainer, Public Speaker, Autor

Background profesional: Oana are o experienta cumulata de 19 ani in vanzari, management, resurse umane, coaching si training. In ultimii 5 ani, Oana a lucrat cu aproximativ 600 de oameni, lideri si/sau echipele lor, la nivel national si international, in special in zona de Leadership, Comunicare, Atitudine, Diversitate si Incluziune.

Oana este Coach, Trainer si Public Speaker certificat John Maxwell Team Romania din 2018, NLP si Points Of You Practitioner, Formator acreditat de ANC din 2012.