Am creat VISION CONSULTING in anul 2004 din dorința de a ajuta companiile din Romania să atingă rezultate excepționale având angajați bine pregătiți, motivați și implicați. Astfel am dezvoltat programe de team building și training, cursuri și workshop-uri care să răspundă nevoilor partenerilor noștri. În toți acești ani am lucrat cu peste 500 de companii și zeci de mii de angajați, cu toții având un scop precis – crearea unor echipe eficiente și oameni mulțumiți la locul de muncă. Facilitatorii și trainerii noștri sunt pasionați de dezvoltarea oamenilor și a organizațiilor.

Misiunea noastră este să Transformăm Potențialul oamenilor și al echipelor în Performanță!

OBIECTIVE

  • Furnizarea de soluții inteligente în domeniul resurselor umane, soluții pentru dezvoltarea companiilor partenere.
  • Organizarea de training-uri și seminarii de dezvoltare personală capabile să îmbunătățească abilitățile și competențele participanților.
  • Creșterea performantelor în muncă și a responsabilității angajaților companiilor partenere.
  • Crearea unui climat de încredere și motivație în cadrul echipelor partenere.
  • Organizarea de evenimente de training și team building memorabile.

VIZIUNE & MISIUNE

Echipa Vision Consulting vrea ca și echipa ta să își transforme potențialul în performanță! Credem că fiecare om poate deveni mai bun, mai implicat și util societății.

Prin pasiunea și experiența acumulate, generăm programe de team building și training-uri care să contribuie la evoluția companiilor partenere. Prin coaching și consultanță provocăm schimbări sustenabile în cadrul echipelor și a organizațiilor.

Valorile noastre sunt respectul, educația, încrederea, contribuția, responsabilitatea și libertatea. Și tot ceea ce facem, vine în primul rând din ceea ce suntem.

0+
Participanti
0+
Clienti corporate
0+
Concepte de teambuilding
0+
Cursuri

De ce sa Colaborezi cu Noi?