Vă mulțumim tuturor pentru încrederea acordată și vom face totul ca și pe viitor să fim același partener de încredere, orientat către soluții eficiente și cu rezultate rapide.
Indiferent că implementăm un program complex de training, o sesiune de coaching de echipă sau un curs online, vom face totul ca rezultatele să se vadă rapid si clienții să își atingă obiectivele propuse.

Parteneri alaturi de care am implementat programe de nota 10!

Testimoniale

Va felicit pentru modul în care ați organizat cursul de comunicare asertiva. Daniela este un trainer ce captiveaza atentia si starneste interesul fiecarui participant. Ca si informatii dobandite, pot spune ca am aflat aspecte foarte interesante pe care le-am transmis mai departe. Sunt de parere ca avem cu totii nevoie de un curs de comunicare pentru a ne face intelesi atat pe plan profesional cat si pe plan personal.

Andreia Ciobanu, DWF

Un curs cat se poate de interactiv, iar trainerul foarte deschis. Ceea ce pot spune este ca Daniela Irimia este mai mult decat un trainer. dincolo de profesionalismul de care da dovada cand sustine trainingul, este foarte bine informata si stie sa te canalizeze catre acceptarea minusurilor si transformarea lor in plusuri. Cursul de comunicare te prinde din prima secunda si parca iti pare rau ca ai ajuns la final, dar stii ca dupa ce l-ai parcurs, vei stii cum sa lucrezi cu tine insuti.

Bocai Felicia, CEZ Romania

Recomand cu caldura Vision Consulting, o echipa formata din oameni profesionisti la care poti apela cu incredere. Calitatea serviciilor oferite si promptitudinea sunt cu siguranta punctele lor forte! Cele 2 cursuri facute deja cu ei ne confirma ca fac cu pasiune si seriozitate orice training de soft skills. Mai mult ca sigur vom colabora si pe viitor!

Ioana Peicu, Allianz-Tiriac pensii private

Vision Consulting a fost o surpriza placuta pentru Business Lease Romania. Am ales compania “in blind”, fara a avea o recomandare de la cineva cu care au mai lucrat. De la prima intalnire m-au surprins in mod placut cu profesionalismul lor si cu intentia clara de a ne oferi un program extrem de personalizat si pliat pe nevoile noastre. Trainer-ul pus la dispozitie s-a remarcat prin calitatea programului oferit, modul cum a atras si mentinut atentia cursantilor pe intreaga durata si prin capacitatea de a face fata tuturor provocarilor din timpul cursului. In acest mod s-au pus bazele unei indelungi colaborari.

Alina Iosif, Business Lease Romania

Din 2008 am ales sa lucram cu Vision Consulting pe partea de training.
Am avut incredere si asteptarile ne-au fost depasite. Angajatii nostrii care au participat la cursurile Vision au plecat cu noi cunostinte implementate nu doar invatate, au invatat atitudini noi, comportamente in raport in alte persoane sau clienti.
Cursurile ne-au convins prin structura, insa trainerul a contat foarte mult in alegerea furnizorului de training.

Mihaela Georgescu, Administrator - IT Smart System

Incepand din anul 2010 si pana in prezent am colaborat cu Vision Consulting in vederea prestarii serviciilor de formare profesionala si activitati teambuilding. Programele au fost de o calitate ridicata, adaptate companiei noastre si livrate de o echipa de profesionisti.

Recomand Vision Consulting ca un partener de incredere.

Valentin Tomsa, Director General SAP Romania

Programele de teambuilding de o calitate ridicata realizate de Vision Consulting sunt creative, adaptate necesitatilor de dezvoltare ale companiei noastre si ale propriilor angajati, echipa este compusa din traineri cu experienta atat in business cat si in organizare de evenimente.

Mara Weber, British American Tabacco

Calitatea serviciilor a fost peste asteptarile noastre iar trainerii au dat dovada de un profesionalism deosebit. Din punct de vedere al organizarii am remarcat implicarea, atentia la toate detaliile, aranjarea si planificarea perfecta astfel incat toti din companie sa se distreze si sa se bucure pe deplin de intreg evenimentul.

Daniel Moruz, General Manager - MIDA SOFT BUSINESS

Multumiri intregii echipe Vision Consulting pentru implicare, proactivitate si viteza de raspuns. A fost o surpriza foarte placuta sa lucram cu profesionisti care pun pasiune si suflet in ceea ce fac. V-ati descurcat exemplar, si va suntem recunoscatori pentru suportul oferit.

Laura Ifrim , OMV Petrom S.A.

Pana in prezent am desfasurat impreuna cu Vision Consulting 13 programe de training, calitatea serviciilor fiind mereu la inaltimea asteptarilor noastre. Au stiut sa se adapteze necesitatilor companiei noastre si pot spune ca am lucrat cu o echipa de profesionisti. Programele de formare de o calitate ridicata si organizarea impecabila a acestora, ne fac sa recomandam Vision Consulting si altor companii care isi doresc alaturi un partener, nu un simplu prestator de servicii.

Adela Badescu, Presedinte Sindicatul Independent BCR