Investește în tine!

Îți propunem aceste cursuri și workshop-uri, online sau off-line, astfel încât să îți fie accesibile. Toate cursurile noastre sunt practice și interactive, cu traineri foarte bine pregătiți din punct de vedere informațional și cu multă experiență practică.

Workshop Online Gestionarea Stresului

Gestionarea Stresului este un workshop în care vei constietiza efectele stresului asupra performanței personale dar și asupra stării noastre de bine. Workshop-ul conține instrumente, resurse și exemple care te vor inspira să aplici și în viața ta tehnici de relaxare și să alternezi eficient perioadele solicitante cu cele de refacere.

Curs open Comunicare Asertiva

Prin cursul “Comunicare Asertivă” vom învăța care sunt diferențele intre comportamentul agresiv, submisiv și asertiv. Afli cum creezi relații de durată și comunici asertiv atât în mediul de business cât și acasă. Obiectivul cursului de Comunicare Asertivă: Dezvoltarea de abilitați excelente de comunicare și relaționare, atât în plan profesional cât și personal.

Workshop Online Gestionarea Timpului

În cursul de Managementul Timpului vom identifica cauzele care împiedică organizarea eficientă a timpului și tu vei dobândi abilitățile necesare pentru o gestionare mai bună a timpului și energiei. Timpul este cea mai valoroasă resursă pe care o avem iar folosirea lui pentru a ne atinge obiectivele este esențială într-o societate competitivă precum cea de azi.

Curs Open Comunicare Eficientă

În cursul nostru de Comunicare Eficientă vei descifra tainele comunicării asertive și vei găsi modalitățile optime de relaționare cu cei din jur. Îți dezvolți abilitatea de a asculta și de a te face ascultat, de a spune lucrurile în așa fel încât să nu lași loc de ambiguități și confuzii. Comunicarea eficientă înseamnă ca mesajul tău să fie înțeles cât mai bine de către interlocutor.

Curs Open Leadership de echipa

Acest curs de leadership te echipează cu informații esențiale care vor ajuta la conturarea imaginii unui lider de succes, la crearea unei hărți conceptuale clare și inițiază competențe specifice care să permită trecerea de la teorie la practică. Devii un lider mai bun pentru echipa ta dar și un profesionist mai bun prin self leadership.