In workshop-ul Cum să organizezi ședințe eficiente vei învăța cum să pregătești agenda unei ședințe, cum să facilitezi discuțiile și de ce este important ca fiecare participant să fie implicat activ. Pentru a transforma o ședință într-o întrevedere utilă, sunt trei pași simpli de urmat și 5 roluri de asumat.

Ședințele la locul de muncă sunt necesare pentru alinierea echipelor cu obiectivele companiei. Dar câte ședințe înseamnă prea multe? Și cum le poți eficientiza, dacă te afli în rolul de manager?

Conform unui studiu realizat de specialiștii HBR pe un eșantion de 76 de companii care au redus numărul ședințelor pe o durată de 14 luni, productivitatea angajaților a fost cu 71% mai mare atunci când ședințele au fost reduse cu 40%. Acest lucru se datorează în mare parte faptului că angajații s-au simțit mai competenți și mai autonomi – au devenit mai responsabili cu privire la programul și sarcinile de la job, ceea ce le-a crescut satisfacția cu 52%.

Alege acest workshop pentru a sigura o bună înțelegere a principiilor care fac o ședințe utilă, scurtă și eficientă. Indiferent că tu organizezi ședința sau doar participi la ea, vei afla cum poți să contribui la buna ei desfășurare și să reduci pierderile de timp și energie.

Beneficiile dacă participi la Workshopul de ședințe eficiente:

  • Vei putea să planifici sedintele intr-un mod SMART
  • Vei facilita desfășurarea întâlnirii într-un mod profesionist
  • Vei învăța cum să își asumi și/ sau să delegi rolurile într-o ședințe
  • Care sunt cele 5 roluri – Facilitator, Time-Keeper, Decision-maker, Sribe, Coach
  • Cum și de ce să faci follow-up după o ședință.

Durata webinarului : 90 / 120 minute

Număr de participanți: 10 – 100

Locație: online sau offline la sediul clientului

Metode de training – prezentare ppt (parte teoretica), interactiune cu participantii, brainstorming,  intrebari, break-room, exercitii individuale /de grup, etc.

Cere oferta personalizata

Alte workshop-uri și webinarii

Workshop Managementul Energiei

Workshop Comunicare Asertivă

Reziliența – facem pace cu stresul

Workshop Gestionarea Stresului

Workshop Growth Mindset

Workshop Growth Mindset

Workshop Managementul Energiei

Workshop Managementul Energiei