Munca în echipă devine din ce în ce mai provocatoare, când echipele sunt formate din oameni diferiți, cu vârste diferite și eventual din țări diferite.Un program de teambuilding îi va aduce împreună pe oameni și îi va conecta la valorile companiei.

Programele de team building la munte se pot desfasura atat pe teritoriul Romaniei cat si in alte tari, si beneficiaza de avantajul ca permit implementarea unei game cat mai largi de activitati, pe tot parcursul anului.
Va prezentam mai jos cateva zone unde se pot realiza programe de team building deosebite. Structurile de cazare propuse sunt verificate si recomandate.
Romania

  • Valea Prahovei: Breaza, Sinaia, Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Pestera
  • Brasov: Cheia, Poiana Brasov, Rasnov, Zarnesti, Predeal, Paraul Rece
  • Rucar, Bran, Moieciu
  • Sibiu, Ocna Sibiului, Marginimea Sibiului, Paltinis
  • Sighisoara
  • Fagaras, Sambata de Sus, Arpasu
  • Valea Jiului, Arieseni, Ranca
  • Moldova: Lepsa,Durau, Slanic Moldova, Vatra Dornei, Gura Humorului

Strainatate: Bulgaria, Austria, Italia, Elvetia, Franta
In cazul in care aveti o zona/locatie favorita, echipa noastra se poate deplasa oriunde pentru desfasurarea activitatilor.

Cele mai apreciate activități de team building la munte:

Comoara lui Moțoc

Veti trece printr-o serie de probe la care va veti folosi atat perspicacitatea, cat si forta fizica:orientare dupa harta si busola, confectionarea de arcuri si sageti din materiale gasite in natura, traversarea unei “zone mlastinoase” utilizand “schiurile uriasului”,traversarea unui “teren minat” legati la ochi si ghidati de coechipieri, constructie adapost si capcana, plasa de paianjen. La final, fiecare echipa va descoperi o cheie de la cufarul in care se afla comoara.

Cere oferta

Vânătoarea de Resurse

Veti porni intr-o cursa  contra cronometru in care va trebui sa adunati resurse  precum: obiecte specifice zonei de desfasurare, instantanee fotografice cu echipa in ipostaze haioase, informatii de la localnici: retete traditionale, obiceiuri din strabuni. Resursele pot fi apoi folosite la materiale pentru o alta activitate.

Toate acestea se vor obtine folosind doar persuasiunea si bunul simt!

Cere oferta

Indian Camp

Asemeni vechilor triburi indiene, veti realiza o serie de probe complexe si amuzante in acelasi timp: veti construi un cort, steag, totem, simbol razboinic, veti confectiona ‘arme’, veti construi un adapost, o capcana, veti participa la ‘razboi’.

Cei mai curajosi razboinici vor afla drumul secret catre marele Templu, iar la final intreaga echipa va fuma pipa pacii.

Cere oferta

MiniTehnicus

Este momentul sa ne dovedim capacitatile si abilitatile tehnice si ingineresti, intr-o activitate de team building incarcata de calcule si teste, de creativitate. Folosind o gama variata de resurse (ciocane, cuie, scanduri, rulmenti, sfoara, schite ale lui Leonardo da Vinci) vom intra intr-o cursa contra cronometru pentru realizarea unor adevarate ‘minuni’ ale tehnicii: catapulte, masini, sanii, plute.

Cere oferta

Olympic Games

Competitie intre echipe plina de suspans si neprevazut. Istetimea si spirtitul de echipa conteaza mai mult decat forta fizica.
Dintre probele la care vom participa amintim:mers pe schiuri in grup, tras cu franghia, transportul unor substante ‘periculoase’ cu ajutorul unor panglici, fotbal schiop, stafeta in saci, tras cu arcul, teren minat.

Cere oferta

Câștigătorii

Era toamna anului 1813, cand mai multe echipe au pornit intr-o inedita calatorie spre a descoperi angajamentele ce guverneaza asupra comunitatii lor. Stiau clar ca acestea urma sa le aduca izbanda in tot ceea ce ar fi intreprins. Din nefericire au gresit drumul, iar pentru a pleca mai departe echipele trebuie sa gaseasca indiciile care le vor asigura materialele necesare constructiei unei masinarii cu care sa strabata muntii.

Cere oferta