Munca în echipă devine din ce în ce mai provocatoare, când echipele sunt formate din oameni diferiți, cu vârste diferite și eventual din țări diferite.Un program de teambuilding îi va aduce împreună pe oameni și îi va conecta la valorile companiei.

Loc binecuvantat si mirific, Delta Dunarii reprezinta un cadru ideal pentru desfasurarea programelor de team building. Frumusetea naturii se intrepatrunde cu activitati incitante si creative.

Expeditiile pe canale se potrivesc de minune cu realizarea unui documentar despre aceste tinuturi sau cu descoperirea obiceiurilor locale.
Dintre locatile recomandate de noi amintim: Murghiol, Mila 33, Sfantu Gheorghe, Sulina, Crisan, Uzlina, Gura Portitei, Dunavatu.

Indiferent ce activitate veti alege cu siguranta veti avea parte de cel mai tare program de team building in Delta.

In cazul in care aveti o zona/locatie favorita, echipa noastra se poate deplasa oriunde pentru desfasurarea activitatilor.

Cele mai apreciate activități de team building în Delta Dunării

The Danube Delta

Participantii primesc ca sarcina sa exploreze si sa realizeze un documentar despre un tinut minunat – Delta Dunarii. In prima parte vor trebui sa realizeze un material filmat despre flora si fauna, care fac ca acest tinut sa para un colt de rai, asa ca inarmati cu camere video si aparate foto pornesc in explorarea zonelor salbatice. In partea a doua vor trebui sa realizeze un material despre localnici: obiceiuri si traditii, stil de viata, sa aduca diverse obiecte specifice.

Cere oferta

Toate Pânzele Sus

Va tenteaza rolul lui Ismail, Gherasim sau Ieremia din celebrul film care ne-a incantat copilaria sau adolescenta? Atunci, sa ridicam panzele! Voi, piratii, veti fi impartiti in mai multe echipaje, si veti construi o pluta, veti trece cursele cu obstacole, va veti intrece cu ceilalti pirati intr-o serie de probe complexe, dar amuzante. Dupa fiecare proba veti primi elemente dintr-un puzzle, pe care il veti asambla la finalul probei si care va reflecta spiritul echipajului vostru.

Cere oferta

Excursie in Delta și Photohunting

Inarmati cu camere foto/telefoane vom porni in a cauta si surprinde imagini inedite ale zonei, cu oamenii sai si locurile cele mai interesante. Vom surprinde flora si fauna, specii rare, locuri mirifice. Fiecare participant ca cauta sa realizeze cele mai reusite fotografii. Din cele mai inspirate si reusite instantanee se va realiza un colaj din care va razbate o poveste minunata, in care creativitatea este la loc de cinste. Plimbarea se poate face cu lagune, catamarane sau barci de mare viteza.

Cere oferta