Munca în echipă devine din ce în ce mai provocatoare, când echipele sunt formate din oameni diferiți, cu vârste diferite și eventual din țări diferite.Un program de teambuilding îi va aduce împreună pe oameni și îi va conecta la valorile companiei.

Programele de team building urban se pot desfasura in orasele cu trecut istoric, dar nu numai. Echipele vor descoperi orasul, istoria lui sau o comoara ascunsa intr-un loc special. Conceptul unui team building urban este provocator si interesant.

In Romania am facut programe in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Sighisoara, Cluj, Sinaia, Iasi, dar si alte orase mai mici.

Strainatate: Praga, Budapesta, Paris, Roma, Viena, Barcelona, Veliko Tarnovo, Balcik, Napoli, Valencia, Sevilia.

Cele mai apreciate activități de team building la urban:

Discover the City

Programul imbina incursiunea in istoria orasului Brasov/Sighisoara/Velikovo Tarnovo/Balcik/Sinaia/Bran cu parcurgerea unor probe ce pun la incercare abilitatea participantilor de a face fata unor situatii noi, de a gasi solutii creative pentru problemele întalnite. Aceste probe sunt strans legate de istoria şi locurile cele mai cunoscute ale oraşului. Totul este imbracat într-o frumoasa poveste, despre orasul de altadata, cu obstacole de depasit,  intreg programul fiind un mix creativ de cultura si spirit de echipa.

Photohunting

Inarmati cu camere foto vom porni in a cauta si surprinde imagini inedite ale orasului, cu oamenii sai si locurile cele mai interesante. Din cele mai inspirate si reusite instantanee se va realiza un colaj din care va razbate o poveste minunata, in care creativitatea este la loc de cinste.

Enigmele Micului Paris

Enigmele Micului Paris este un program incitant si inedit, desfasurat in Bucuresti. Cuprinde: descoperirea si vizitarea punctelor de interes (muzee, case memoriale, cladiri importante), jocuri de echipa, completarea unui jurnal de calatorie, interactiunea cu localnicii.La finalul programului vei privi intr-un mod cu totul diferit locurile pe langa care treci zilnic: Hanul lui Manuc, Curtea Veche, pasajul Villacrosse, Cismigiul, Lipscaniul, Palatul Parlamentului, Ateneul Roman, etc

Secretele cetatii Cibinului

Dezvoltat ca o “cursa contra-cronometru” intre echipe dornice de a descoperi secretele vechii cetati a Sibiului, acest program de team building este un mix inteligent si creativ intre: Istorie: Hermannstadt, primul spital din Romania, prima carte in limba romana, primul experiment cu rachete din lume, podul minciunilor, cele 4 turnuri, Arta si cultura: Muzeul National Brukenthal – primul muzeu din Romania, casa calfelor, mestesugul reconditionarii icoanelor; Teamwork: aplicatii de comunicare si colaborare.

Team building pe Bicicleta

Realizat sub forma unei ‘vanatori de comori’ – programul imbina mersul pe bicicleta si miscarea in aer liber, cu parcurgerea contra cronometru a unor probe ce pun la incercare abilitatea participantilor de a face fata unor situatii noi, de a gasi solutii creative la problemele intalnite. Participantii vor pleca sa descopere ‘comoara’ – probele prin care ei trebuie sa treaca fiind strans legate de locatia de desfasurare: orientare cu harta si busola, jocuri de echipa, rezolvare enigme, descoperire indicii, probe ‘adventure’, interactiune cu personaje misterioase.

Be social – Be responsible

Pentru ca ne pasa de cei de langa noi si de mediul inconjurator, si pentru ca impreuna putem face ceva ca sa-i ajutam,  va provocam la un program de team building inedit, dar cu impact atat asupra participantilor, cat si asupra beneficiarilor. Impreuna vom demara o serie de proiecte care aduc un plus de valoare comunitatii (reconstructie camine batrani, orfelinate, gradinite – atat in mediul urban cat si rural), dar si mediului (programe de ecologizare si curatare a parcurilor, rezervatiilor naturale, plantare puieti).