Munca în echipă devine din ce în ce mai provocatoare, când echipele sunt formate din oameni diferiți, cu vârste diferite și eventual din țări diferite.Un program de teambuilding îi va aduce împreună pe oameni și îi va conecta la valorile companiei.

Programele de team building urban se pot desfasura in orasele cu trecut istoric, dar nu numai. Echipele vor descoperi orasul, istoria lui sau o comoara ascunsa intr-un loc special. Conceptul unui team building urban este provocator si interesant.

In Romania am facut programe in Bucuresti, Brasov, Sibiu, Sighisoara, Cluj, Sinaia, Iasi, dar si alte orase mai mici.

Strainatate: Praga, Budapesta, Paris, Roma, Viena, Barcelona, Veliko Tarnovo, Balcik, Napoli, Valencia, Sevilia.

Cele mai apreciate activități de team building la urban:

Discover the City

Programul imbina incursiunea in istoria orasului Brasov/Sibiu/Sighisoara/Velikovo Tarnovo/Balcik/Sinaia/Bran cu parcurgerea unor probe ce pun la incercare abilitatea participantilor de a face fata unor situatii noi, de a gasi solutii creative pentru problemele întalnite. Aceste probe sunt strans legate de istoria şi locurile cele mai cunoscute ale oraşului. Totul este imbracat într-o frumoasa poveste, despre orasul de altadata, cu obstacole de depasit,  intreg programul fiind un mix creativ de cultura si spirit de echipa.

Cere oferta

Photohunting

Inarmati cu camere foto vom porni in a cauta si surprinde imagini inedite ale orasului, cu oamenii sai si locurile cele mai interesante. Din cele mai inspirate si reusite instantanee se va realiza un colaj din care va razbate o poveste minunata, in care creativitatea este la loc de cinste.

Cere oferta

Enigmele Micului Paris

Enigmele Micului Paris este un program incitant si inedit, desfasurat in Bucuresti. Cuprinde: descoperirea si vizitarea punctelor de interes (muzee, case memoriale, cladiri importante), jocuri de echipa, completarea unui jurnal de calatorie, interactiunea cu localnicii.La finalul programului vei privi intr-un mod cu totul diferit locurile pe langa care treci zilnic: Hanul lui Manuc, Curtea Veche, pasajul Villacrosse, Cismigiul, Lipscaniul, Palatul Parlamentului, Ateneul Roman, etc

Cere oferta