Managerii și liderii din organizații au printre cele mai mari provocări și responsabilități, munca lor devine stresantă și pare nu se termină niciodatăȘi pentru a performa în poziții de management, pentru a fi un lider care inspiră și motivează optim echipa, ai nevoie la rândul tău de suport.

La Vision Consulting am dezvoltat programe de training și coaching pentru a susține angajații în procesul lor de dezvoltare personală și profesională.

Avem traineri cu pregătire psihologică solidă, empatici și inspirationali, astfel încât cei care participă la cursurile noastre simtă cu adevărat sunt înțeleși și susținuți.

Pentru îmbunătățirea abilităților de management și leadership a angajaților dumneavoastră am creat programe de training interactive și eficiente. Peste 70% din timpul de training este dedicat aplicațiilor și jocurilor menite fixeze informația oferită în celelalte 30% de momente de prezentare a conceptelor.
Transformăm potențialul în performanță folosindu-ne de resursele pe care deja le aveți în companie, oameni buni care au nevoie de putină îndrumare, pregătire și motivare.

Participarea la cursuri de leadership poate aduce numeroase beneficii în dezvoltarea ta personală și profesională

  1. Dezvoltarea abilităților de conducere: Cursurile de leadership te ajută să înțelegi și să dezvolți abilitățile esențiale pentru a fi un lider eficient, cum ar fi luarea deciziilor, comunicarea eficientă, delegarea sarcinilor, motivarea echipei și rezolvarea problemelor. Aceste cursuri îți oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-ți dezvolta abilitățile de conducere și pentru a-i inspira și ghida pe ceilalți în atingerea obiectivelor comune.
  2. Creșterea încrederii în sine: Participarea la cursuri de leadership îți permite să îți dezvolți încrederea în propriile tale abilități de conducere. Pe măsură ce înveți și exersezi diferite tehnici și strategii de leadership, vei câștiga încredere în propriile tale capacități și vei fi mai sigur în abilitățile tale de a influența și a conduce oamenii.
  3. Îmbunătățirea abilităților de comunicare: Leadershipul eficient implică abilități puternice de comunicare. Cursurile de leadership te pot ajuta să-ți dezvolți abilitățile de comunicare verbală și nonverbală, să fii un ascultător activ și să-ți exprimi ideile și viziunea într-un mod clar și convingător. Aceasta te va ajuta să comunici eficient cu colegii, să inspiri și să motivezi echipa și să fii un lider influent în organizația ta.
  4. Învățarea strategiilor de motivare și dezvoltare a echipei: Leadershipul eficient implică capacitatea de a motiva și dezvolta membrii echipei. Prin participarea la cursuri de leadership, vei învăța strategii și tehnici pentru a motiva și a încuraja performanța individuală și de echipă. Vei învăța să-ți cunoști echipa și să-i oferi suportul și resursele necesare pentru a-și atinge potențialul maxim.
  5. Îmbunătățirea abilităților de rezolvare a problemelor și luare a deciziilor: Leadershipul implică adesea abilități solide de rezolvare a problemelor și luare a deciziilor. Cursurile de leadership te pot ajuta să-ți dezvolți abilitățile analitice și critice necesare pentru a identifica și a aborda problemele, precum și pentru a lua decizii înțelepte și informate într-un mediu complex și în continuă schimbare.
  6. Creșterea oportunităților de avansare în carieră: Participarea la cursuri de leadership poate crește șansele tale de avansare în carieră. Prin dobândirea de abilități solide de conducere și dezvoltare personală, vei putea avansa mai rapid in cariera.
Suntem aici pentru ca, împreună cu dumneavoastră, alegem cea mai potrivită tematică de training pentru echipa pe care o aveți. Mai jos găsiți cursurile dezvoltate și livrate cu succes către mii de profesionisti.

Cursuri de Management & Leadership de Echipă

Abilități Manageriale

Comunicare și feedback, gestionarea situațiilor conflictuale, evaluarea și recompensarea performanțelor individuale.

Leadership Inspirațional

Abilitățile necesare pentru a deveni un lider de succes, luarea celor mai bune decizii pentru a construi echipe performante și motivate.

Managementul Timpului

Identificarea cauzelor ce împiedică organizarea eficientă a timpului și dobândirea abilităților pentru o gestionare optimă a activităților

Managementul Conflictelor

Însușirea metodelor și mijloacelor eficiente de prevenire și gestionare a unui conflict, atât la locul de muncă cât și în societate sau în familie.

Intrebari frecvente

Tematica standard este gandita pentru 2 zile de curs. In funtie de nevoiele si dorintele dumneavoastra putem adapta intregul training astfel incat sa ne atingem obiectivele stabilite.
Ideal este ca trainingul sa se desfasoare cu minim 8 si maxim 12 cursanti pentru a putea lucra cat mai bine exercitiile propuse de trainer. Invatarea experientiala este cea care da plus valoare intregului program de training.
Training-ul se poate desfasura in orice locatie. La sediul clientului sau intr-un alt loc care sa permita buna desfasurare. In functie de training discutam impreuna cum trebuie sa fie sala de curs si caror criterii sa raspunda.
Tariful difera in functie de curs, durata cursului si numarul de participanti. In urma unei discutii si stabilirii agendei de lucru va putem face o oferta personalizata.
DA, toate trainingurile corporate sunt personalizate si adaptate echipei dumneavoastra. Atat tematica cat si jocurile si aplicatiilor vor fi specifice business-ul dumneavoastra astfel incat cursantii sa identifice situatiile delicate cu care se confrunta si sa invete sa le gestioneze eficient.
DA. La fiecare training cursantii vor primi un suport de curs pentru a pastra informatia la indemana. In plus, dupa 30 de zile de la curs stabilim o alta intalnire de 2-3 ore pentru a discuta situatiile cu care s-au confruntat cursantii si modul in care le-au abordat, ca rezultat a participarii la curs.

Solicita oferta personalizata!