Munca în echipă devine din ce în ce mai provocatoare, când echipele sunt formate din oameni diferiți, cu vârste diferite și eventual din țări diferite.Un program de teambuilding îi va aduce împreună pe oameni și îi va conecta la valorile companiei.

Pentru cei care doresc sa organizeze un program de team building la mare, Vision Consulting a pregatit o serie de activitati incitante si amuzante, jocuri de echipa si sporturi nautice. Experienta noastra in activitati de teambuilding pe litoral cuprinde evenimente organizate atat in Romania cat si in strainatate: Bulgaria, Grecia,Spania, Croatia, Muntenegru,Egipt si Turcia.

Romania: Mamaia, Navodari, Eforie Nord, Venus, Neptun, Jupiter, Olimp, Vama Veche

Bulgaria: Balcic, Nisipurile de Aur, Varna, Albena

In cazul in care aveti o zona/locatie favorita, echipa noastra se poate deplasa oriunde pentru desfasurarea activitatilor.

Cele mai apreciate activități de team building la mare:

Naufragiatii

Era vara anului de gratie 1813, cand mai multe corabii de pirati au pornit intr-o inedita calatorie spre a descoperi cele 4 mari angajamente ce guverneaza asupra comunitatii lor. Stiau clar ca acestea urma sa le aduca izbanda in tot ceea ce ar fi intreprins. Din nefericire corabile au esuat, iar pentru a pleca mai departe echipele trebuie sa gaseasca indiciile care le vor asigura materialele necesare constructiei unei plute cu care sa strabata marea. Vor fi probe de persuasiune, inteligenta si indemanare.

Cere oferta

Olympics Beach

Olympics Beach este o inedita competitie de team building, desfasurata pe plaja sau la piscina, cu probe de team building haioase, cu multa voie buna si distractie, unde spiritul de echipa va triumfa. Ca probe surpriza am pregatit: ‘fotbal schiop’; concurs de schi pe nisip; tras cu franghia pe nisip,  stafeta pe echipe la piscina, intrecerea ‘balenelor’, turnul baloanelor, concurs de zmee, polo in colaci, galeata buclucasa, stafeta schioapa.

Cere oferta

Regata cu Velierele

Capitanul facu un semn discret si matelotii incepura sa ridice panzele, apoi vasul se inclina putin. Poate iti suna cunoscut sau iti doresti de mult sa ai ocazia unei plimbari pe mare la bordul unui velier pe care tu sa-l conduci, sa tragi viguros de parame sau sa manevrezi cu abilitate carma. Sub indrumarea instructorilor/skipperilor participantii se vor familiariza cu notiunile elementare de navigatie, cunoasterea echipamentelor de bord, dar vor avea parte si de momente de relaxare.

Cere oferta