Activitatile de teambuilding se modifica in mod constant, in functie de nevoile si asteparile organizatiilor dar si de disponibilitatea angajatilor de a aloca din timpul personal pentru intalniri cu colegii de munca.

Mai jos gasiti 4 tendinte pentru programele de teambuilding, asa cum au fost identificate de consultantii nostrii si discutiile cu clientii:

Programe de team building care genereaza venituri

  • Integrarea proiectelor de generare a veniturilor in team building, care dau echipelor posibilitatea de a proiecta si de a crea: evenimente de marketing, videoclipuri virale, vanzari flash, evenimente pop-up
  • Proiectarea unui team building pentru a aborda provocarile specifice ale afacerii și a genera soluții: reproiectarea proceselor consumatoare de timp, identificarea de noi piețe țintă care să înlocuiască segmentele care se află în declin, identificarea unor noi utilizări pentru produsele sau serviciile existente.

Mastermind pentru directori și antreprenori

Teambuilding-urile nu sunt doar pentru echipele corporative care lucreaza impreuna zi de zi. Aceleași instrumente care ajuta echipele corporative in imbunatatirea eficacitatii lor pot, de asemenea, sa adauge o valoare extraordinara pentru antreprenorii si grupurile de directori din diferite companii care se intalnesc in grupuri de mastermind.

Napoleon Hill, autorul cartii “Think and Grow Rich” a fost primul care a subliniat idea de mastermind –  “Coordonarea cunostintelor si eforturilor a doi sau mai multi oameni, care lucreaza pentru un scop precis, in spiritul armoniei”.

Programe de teambuilding cu grupuri mai mici

Lucrand in echipe mai mici, se poate vedea implicarea fiecarui participant, iar abordarile la problemele departamantale vor fi mai usor de atins. Persoanelor mai introvertite le va fi mai usor sa se deschida, deoarece atunci cand grupurile sunt mai mici, membrii echipelor tind sa se relaxeze, sa se exprime mai usor si sa se implice mai mult in discutii. Ca urmare, este important sa acordam mai mult timp sesiunilor individuale.

Gamification

Jocurile au multe beneficii pentru invatare si teambuilding. Nu numai ca pot fi folosite ca energizer, dar pot ajuta si la transmiterea unui continut complex si la livrarea acestuia intr-o maniera usor de utilizat.

Jocurile pot lua nenumarate forme – de la cele simple (jocuri de carti, jocuri pe calculator, jocuri de masa) pana la jocuri de echipa in care fiecare are contributie proprie.

Vezi cateva concepte de programe team building care cu siguranta te vor ajuta sa iti atingi obiectivele de business.

O scurta prezentare Vision Consulting

  • 18 ani de experienta pe piata de teambuilding
  • Colaboram cu peste 60 de locatii din tara si strainatate, verificate si de calitate
  • Am colaborat cu peste 15.000 participanti din peste 500 companii nationale si internationale
  • Avem peste de 30 facilitatori acreditati si cu experienta

Abonare Newsletter

Categorii

Cursuri Deschise