Sa zicem ca ai o idee geniala si ca vrei s-o împartasesti si altora. Vin si te-ntreb: ce ar putea s-o faca sa nu mai para atat de geniala pe cat e? Ia sa vedem: sa fie ghinionul? Obtuzitatea audientei? Sa fie o conjunctura astrala nefavorabila? Se prea poate… Explicatii si scuze pentru insucces se gasesc cu duiumul, dar ele nu te ajuta sa-ti popularizezi ideea ta geniala, nu? Ce ar putea sa te ajute cu adevarat ar fi o prezentare de impact, una croita pe masura ideii, o prezentare la fel de valoroasa ca ideea in sine!

 

Fie ca ii spunem ”de impact”, ”de succes”, ”memorabila”, ”de efect” sau ”de tip WOW”, o prezentare reusita este, de fapt, un spectacol. Un spectacol in care vedeta este ideea ta, produsul tau, proiectul tau sau o creatie de-a ta, iar regizorul esti tu. Da, chiar asa! Tu esti regizorul, si nu vedeta! Vedeta este mesajul tau, iar misiunea ta este sa-i regizezi acel moment de stralucire care sa-l faca memorabil, prin toate mijloacele de care dispui. Multi comunicatori cad prea usor in capcana de a crede ca lucrurile stau invers. Deh, orgoliul! El este cel care pune pe umerii vorbitorului acea presiune paralizanta si tot el face ca mintea si chiar propriul corp sa-ti joace feste exact cand ai nevoie de un control perfect.

 

Prin tot ceea ce facem la trainingul ”Prezentari de Impact”, reusim sa tinem oamenii departe de toate aceste capcane si de pistele false ale comunicarii. Reusim sa aducem fiecare cursant nu pe drumul nostru, ci pe cel mai bun drum posibil pentru el. Asta pentru ca noi pretuim originalitatea si credem in calitatile unice cu care fiecare om este inzestrat. E viziunea noastra si pe acesta viziune construim toate programele de training pe care le derulam.

 

Din prima clipa in care ajungi la trainingul ”Prezentari de impact”, te ajutam sa-ti descoperi si sa-ti construiesti imaginea, discursul, regia si tehnicile care sa te faca un comunicator de prima linie. Ne ocupam, pe rand, de limbajul tau verbal, de cel nonverbal si de cel paraverbal. Toate detaliile conteaza, asa ca acordam o pondere de 80% partii practice: jocuri de rol, filmari, inregistrari audio si tot felul de alte provocari, pe care le vei gasi savuroase.

Te asteptam la training! Poti, chiar poti deveni un comunicator de prima linie. Noi te sustinem!

Lavinia Stefan

Abonare Newsletter

Categorii

Cursuri Deschise