Cauti un super program de team building outdoor?

Experienta ne-a demonstrat ca cele mai apreciate programe de team building sunt cele in care activitatile se desfasoara in aer liber, fie ca vorbim de munte, mare, delta sau chiar urban.

Mai jos iti prezentam 7 activitati de impact, pe care le puteti implementa in orice sezon, si in majoritatea zonelor.

 1. Vanatoarea de resurse: o cursa contra cronometru, in care participantii au de atins diverse task-uri, si unde abilitatile de negociere si persuasiune sunt punctele forte ale echipei ( detalii aici)
 2. Echipa 007: modul de actvitati team building pentru adevarati luptatori, antrenati sa castige si sa fie mereu invingatori. Dintre probele pe care le putem face: catarare si rapel, traversare pe corzi, traversare cu tiroliana ( detalii aici )
 3. Tir cu arcul: tirul sportiv cu arcul reprezinta o activitate de team building interesanta si in acelasi timp stimulanta, fiind necesara concentrarea si putina forta fizica pentru a controla arcul.
 4. Treasure hunt urban: dezvoltat sub forma unei “vanatori de comori urbane” – programul „discover the city” imbina incursiunea in istoria locala cu parcurgerea contra cronometru a unor probe ce pun la incercare abilitatea participantilor de a face fata unor situatii noi, de a gasi solutii creative la problemele intalnite ( detalii aici )
 5. Constructorii: abilitatile ingineresti va sunt puse la incercare, sub forma unor diverse constructii, mai mult sau mai putin complicate: catapulte, carturi, sanii, transportoare speciale, plute, biciclete ( detalii aici )
 6. Team building pe bicicleta: Impartiti in echipe, participantii vor pleca sa descopere ‘comoara’ – probele prin care ei trebuie sa treaca fiind strans legate de locatia de desfasurare: orientare cu harta si busola, jocuri de echipa, rezolvare enigme, descoperire indicii, probe ‘adventure’, interactiune cu personaje misterioase ( detalii aici )
 7. Paintball: Dincolo de suspans, spectaculozitate, descarcare de adrenalina si distractie, in functie de obiectivele de teambuilding sau de dorintele participantilor si, deci, de scenariu si setarea conditiilor, paintball-ul ofera sansa dezvoltarii si exersarii unor variate abilitati.

Toate activitatile se pot adapta si personaliza in functie de particularitatile echipei si de obiectivele urmarite.

O scurta prezentare Vision Consulting

 • 18 ani de experienta pe piata de teambuilding
 • Colaboram cu peste 60 de locatii din tara si strainatate, verificate si de calitate
 • Am colaborat cu peste 15.000 participanti din peste 500 companii nationale si internationale
 • Avem peste de 30 facilitatori acreditati si cu experienta

Abonare Newsletter

Categorii

Cursuri Deschise