ECHIPA VISION CONSULTING

Ambițioși, mereu în căutare de activități noi, complexe și creative în același timp, ne-am impus pe piața de training și team building din România prin profesionalismul, entuziasmul și dedicarea de care dăm dovadă la fiecare program.

Trainerii, coachii și consultanții dedicați dezvoltării personale și profesionale a angajaților au atât pregătirea tehnică cât și practică pentru cursurile și programele de training pe care de dezvoltă și le implementează pentru clienții noștri.

Echipa de Traineri & Consultanți

Daniela Irimia, senior trainer & coach

Background profesional: Experiență de peste 15 ani în business, marketing și vânzări, 9 ani de training, peste 5000 de ore de curs susținute atât online cât și offline.

Din 2009 este antreprenor și fondatoarea mai multor proiecte ce încurajează dezvoltarea personală și profesională. Din 2010 a început activitatea ca facilitator în programele de team building și training. În 2013 devine Business Partner in cadrul Vision Consulting.

Fondatoarea proiectului educațional și motivațional pentru femei – FemeiaIndependenta.ro și autoarea cărților de dezvoltare personală Femeia Independentă, Eliberează-te de stres, Cum să vorbești ca să fii înțeles

Educatie: Licențiată in Științe Economice și Management la Facultatea de Management și Marketing din cadrul Universitătii Româno-Americane din București. Trainer acreditat ANC, Certificată în folosirea instrumentelor NLP, Coach ICF

Training-uri livrate: Abilități de Comunicare, Comunicare Asertiva, Comunicare în Vânzări și la Telefon, Customer Care, Time Management, Abilitati Manageriale, Munca in Echipă, Gestionarea stresului in organizații, Team Building, Managementul Conflictelor.

Afla aici mai multe despre Daniela Irimia!

Eduard Varain, senior trainer & consultant

Background profesional: Eduard este trainer cu 14 ani de experiență în dezvoltarea și faciltarea cursurilor de vânzări și negociere în domenii precum telecomunicații, instruire și consultanță, auto, industria grea, investiții, servicii, media, distribuție farmaceutică și turism.

Eduard are peste 10 ani de experiență în vânzări B2B și în dezvoltarea afacerilor.

Certificări:

  • Facultatea de Studii Economice, Specialitatea Management.
  • Trainer certificat ANC
  • Business Coach

Training-uri urmate: Comunicare, Vânzări, Negociere, NLP Practitioner (Programare Neuro Lingvistică), Coaching, Inteligenţă Emoţională.

Arii de expertiză în training: Comunicare, Tehnici de Vânzări, Tehnici de Negociere, Management, Leadership, Time Management, Coaching

Mihai Mihalcea, trainer vânzări & coach

Background profesional: Și-a construit o carieră de peste 20 de ani în vânzări. A coordonat o echipă de peste 2000 de oameni, la nivel național, ca Director de Vânzări. Ca manager de vânzări a activat pe diverse trepte de management acumulând o vastă experiență in a lucra in echipe.

Pe baza curriculei John Maxwell Team a susținut nenumărate training-uri, grupe de Mastermind și sesiuni de coaching, individuale și de grup.

Educatie: Licențiat în Științe economice și Management Facultatea de Finanțe și contabilitate din cadrul Universitătii SPIRU HARET. Trainer acreditat ANC, Speaker, Coach şi Teacher Certificat John Maxwell TEAM

Training-uri livrate: Tehnici de Vânzări, Managementul Vânzărilor, Comunicare în vânzări, Generare de Leaduri si vânzări în LinkedIn

Roxana Tudor, trainer comunicare & coach

Background profesional: Experiență de 12 ani în corporație, lucrând alături de executivi din toate ierarhiile, în mare parte pe zona de comunicare și self-marketing.

De peste 7 ani este coach de leadership feminin lucrând alături de femei, ghidându-le in autocunoaștere și leadership personal și susținându-le în a-și conduce viața sau business-ul în mod autentic.

Educație: Master în Marketing și Comunicare de Afaceri în cadrul Academiei de Studii Economice București. Trainer acreditat ANC, Diploma de Coach și Programare Neurolingvistica, Lean Six Sigma Specialist (project management).

Training-uri livrate: Comunicare executivă, Comunicare eficientă, Gestionarea Conflictelor, Cursuri de Autocunoaștere, Cursuri de Siguranță de Sine (Stimă, Iubire și Încredere in Sine).