Munca în echipă devine din ce în ce mai provocatoare, când echipele sunt formate din oameni diferiți, cu vârste diferite și eventual din țări diferite.Un program de teambuilding îi va aduce împreună pe oameni și îi va conecta la valorile companiei.

Programele de team building la munte se pot desfasura atat pe teritoriul Romaniei cat si in alte tari, si beneficiaza de avantajul ca permit implementarea unei game cat mai largi de activitati, pe tot parcursul anului.
Va prezentam mai jos cateva zone unde se pot realiza programe de team building deosebite. Structurile de cazare propuse sunt verificate si recomandate.
Romania

  • Valea Prahovei: Breaza, Sinaia, Busteni, Azuga, Poiana Tapului, Pestera
  • Brasov: Cheia, Poiana Brasov, Rasnov, Zarnesti, Predeal, Paraul Rece
  • Rucar, Bran, Moieciu
  • Sibiu, Ocna Sibiului, Marginimea Sibiului, Paltinis
  • Sighisoara
  • Fagaras, Sambata de Sus, Arpasu
  • Valea Jiului, Arieseni, Ranca
  • Moldova: Lepsa,Durau, Slanic Moldova, Vatra Dornei, Gura Humorului

Strainatate: Bulgaria, Austria, Italia, Elvetia, Franta
In cazul in care aveti o zona/locatie favorita, echipa noastra se poate deplasa oriunde pentru desfasurarea activitatilor.

Cele mai apreciate activități de team building la munte:

Comoara lui Moțoc

Veti trece printr-o serie de probe la care va veti folosi atat perspicacitatea, cat si forta fizica:orientare dupa harta si busola, confectionarea de arcuri si sageti din materiale gasite in natura, traversarea unei “zone mlastinoase” utilizand “schiurile uriasului”,traversarea unui “teren minat” legati la ochi si ghidati de coechipieri, constructie adapost si capcana, plasa de paianjen. La final, fiecare echipa va descoperi o cheie de la cufarul in care se afla comoara.

Vânătoarea de Resurse

Veti porni intr-o cursa  contra cronometru in care va trebui sa adunati resurse  precum: obiecte specifice zonei de desfasurare, instantanee fotografice cu echipa in ipostaze haioase, informatii de la localnici: retete traditionale, obiceiuri din strabuni. Resursele pot fi apoi folosite la materiale pentru o alta activitate.

Toate acestea se vor obtine folosind doar persuasiunea si bunul simt!

Indian Camp

Asemeni vechilor triburi indiene, veti realiza o serie de probe complexe si amuzante in acelasi timp: veti construi un cort, steag, totem, simbol razboinic, veti confectiona ‘arme’, veti construi un adapost, o capcana, veti participa la ‘razboi’.

Cei mai curajosi razboinici vor afla drumul secret catre marele Templu, iar la final intreaga echipa va fuma pipa pacii.

MiniTehnicus

Este momentul sa ne dovedim capacitatile si abilitatile tehnice si ingineresti, intr-o activitate de team building incarcata de calcule si teste, de creativitate. Folosind o gama variata de resurse (ciocane, cuie, scanduri, rulmenti, sfoara, schite ale lui Leonardo da Vinci) vom intra intr-o cursa contra cronometru pentru realizarea unor adevarate ‘minuni’ ale tehnicii: catapulte, masini, sanii, plute.

Olympic Games

Competitie intre echipe plina de suspans si neprevazut. Istetimea si spirtitul de echipa conteaza mai mult decat forta fizica.
Dintre probele la care vom participa amintim:mers pe schiuri in grup, tras cu franghia, transportul unor substante ‘periculoase’ cu ajutorul unor panglici, fotbal schiop, stafeta in saci, tras cu arcul, teren minat.

Câștigătorii

Era toamna anului 1813, cand mai multe echipe au pornit intr-o inedita calatorie spre a descoperi angajamentele ce guverneaza asupra comunitatii lor. Stiau clar ca acestea urma sa le aduca izbanda in tot ceea ce ar fi intreprins. Din nefericire au gresit drumul, iar pentru a pleca mai departe echipele trebuie sa gaseasca indiciile care le vor asigura materialele necesare constructiei unei masinarii cu care sa strabata muntii.

007 Team

Pentru ca este un program de teambuilding, se va lucra in echipe mici, coordonarea si sprijinul coechipierilor fiind esentiale pentru trecerea cu succes a probelor.
Participantii sunt incurajati sa-si depaseasca limitele, sa se coordoneze ca adevarate „echipe speciale”. Probe:traversare pe corzi,tir cu pusca cu aer comprimat,tir cu arcul,traversare cu tiroliana.

Tir cu Arcul & Pusca

Tirul sportiv cu arcul reprezinta o activitate de team building interesanta si in acelasi timp stimulanta, fiind necesara concentrarea si putina forta fizica pentru a controla arcul. Tirul cu pusca are rolul de a reliefa si imbunatati stapanirea de sine pusa la incercare in momente tensionate si precizia.
Se folosesc pusti cu aer comprimat, dotate cu luneta, permitand astfel ochirea tintei de la distanta mare.

Olimpiada de Iarna

Iti doresti pentru echipa ta un team building motivant si energizant, plin de activitati inedite pe zapada ?
Vino alaturi de noi pentru a ne bucura de iarna plina de omat, intr-un program incitant si plin de voie buna. Vei participa la triatlon pe zapada: schi + tir cu arcul + tir cu pusca, constructie iglu,intreceri surpriza pe derdelus.

Off Road

Instructorii nostri va vor face un instructaj cu privire la elementele de baza  si apoi veti lua cu asalt drumurile de munte.
Cei curajosi vor trece la volan, vom traversa rauri sau mlastini, vom folosi troliul atunci cand este nevoie, ne vom tracta intre noi pentru a ajunge la destinatie.
Activitatea se poate realiza de sine statator sau se poate integra in programe complexe gen Comoara lui Motoc, 007 Team.

Survivor Camp

Asemenea luptatorilor din trupele speciale, participantii la programul survivor camp vor fi supusi unor probe care sa le intareasca caracterul, sa le dezvolte adaptabilitatea la situatii neprevazute. Toate acestea au ca scop insusirea tehnicilor de supravietuire si dezvoltarea spiritului de echipa. Probele care trebuiesc trecute: orientare cu busola pe harta, dupa muschi si stele; gasirea si prepararea hranei; filtrarea apei si gimnastica zen; aprinderea focului cu mijloace improvizate; sapat si amenajat adapost pentru noapte; tehnici de deghizare; tehnici de alpinism.

Teambuilding Buzau

Pornim pe Drumul Vinului, vizitam una dintre cele mai mari crame din zona si, dupa ce aflam putin din istoria ei, pasim in maretul conac din varful dealului. Aici vom face o degustare a celor mai rafinate vinuri si ne vom delecta cu mancaruri alese. Ajunsi pe Valea Buzaului, ne cazam pe malul Lacului Siriu. Pentru orele alocate activitatilor de teambuilding, puteti alege: rafting pe Buzau, mountain bike prin imprejurimi, zorbing, rapel si tiroliana, drumetii spre Lacul Vulturilor , vizitare Muntele de Sare si Pestera de Sare.

Paintball

Echipele vor juca paintball conform unor scenarii stabilite, vor concepe strategii de supravietuire si eliminare a adversarului.
Se poate desfasura sub forma unor campionate complete, sau integrate intr-un program de team building mai mare.
Dincolo de suspans, spectaculozitate, descarcare de adrenalina si distractie, in functie de obiectivele de teambuilding sau de dorintele participantilor si, deci, de scenariu si setarea conditiilor, paintball-ul ofera sansa dezvoltarii si exersarii unor variate abilitati.

Rafting

Un program de team building plin de suspans si adrenalina, pentru cei care isi doresc un eveniment memorabil. Programul se desfasoara in zona  Vatra Dornei, Buzau sau pe Jiu, in perioada aprilie –  octombrie. Impartiti in echipe si insotiti de instructori specializati, participantii pornesc intr-o cursa contra-cronometru. Se poate introduce in program si canyoning sau speologie, in fucntie de zona aleasa, si de conditiile meteo.

Echitatie

Considerata un sport nobil sau o modalitate de agrement, echitatia este un excelent mijloc de destindere in mijlocul naturii alaturi de colegi, intr-un program de team building in aer liber.Exista patru stiluri diferite de echitatie: englezesc traditional, spaniol, arab si american, cel mai sportiv stil ramânând cel englezesc.
Intreaga activitate de echitatie se desfasoara sub atenta indrumare si supraveghere a instructorilor specializati, si cuprinde lectii de calarie in menaj si plimbare prin padure.